مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول در شراکت

من اومدم با یک مبلغ پول پیش مغازه و مقداری خریدن جنس مغازه با همسرم شریک شدم اما قولنامه به اسم ایشون هست اما من پول پیش رو دادم و مبلغی دادم به جنس الان به مشکل برخوردیم قصد دادن پول من رو ندارد من باید چی کار کنم که پول برگردد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام چون قولنامه به اسم همسرتون است میتونید صرفا دادخواست مطالبه وجه بدین به این استناد به مبلغ رو قرض داده بودین و استناد به رسید واریزی و عنداللزوم شهادت کنید