مشاوره حقوقی رایگان - بیمه پیمانکاری

سلام. کارفرما اول کار باید چک بیمه طرح را به پیمانکار بدهد یا آخر کار؟
2- کارفرما نامه معرفی طرح به تامین اجتماعی را به تامین اجتماعی نفرستاده و قرارداد چون به تامین اجتماعی فرستاده نشده پیمانکار هم لیستی روی پیمان نتونسته رد کنه حال که در آخر کار پیمانکار برای دریافت سپرده نزد کارفرما رفته کارفرما حالا قرارداد را فرستاده بیمه و بیمه هم جریمه عدم لیست کارگر محاسبه میکند. در این میان مقصر کارفرماست که میبایست اول کار قرارداد را به بیمه بفرستد تا پیمانکار هم بتواند لیست کارگر رد کند یا پیمانکار مقصر است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

پیمانکار مکلف به پاسخگویی در خصوص اقدامات کارفرماست.