مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیعانه

با سلام و احترام
مبلغ 10 میلیون تومان بابت بیعانه رهن خانه از دستگاه پوز سیار خود مالک کارت کشیدم
و مالک از طریق املاک اقدام کرده و قرارداد خانه را تنظیم کرده و کد رهگیری صادر شده
بنا به دلایلی بنده از گرفتن آن خانه پشیمان شدم و حاضر به پرداخت هزینه رهگیری به املاک هم هستم
ولی مالک گفته است بیعانه را پس نمیدهد
میخواستم بدانم چه باید بکنم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مدارک گفته شده . توافق فی مابین دادخواست مطالبه وجه و استرداد ثمن دهید