مشاوره حقوقی رایگان - سلام پس ندادن بیعانه

با سلام. حدود یک ماه بیشتر مبلغ 40000000 تومان بابت اجاره مغازه بها ملاک از طریق کارت بکارت پول دادم تا مابقی پول تا صد میلیون جور کنم ولی حدود بیست روز کشید نتوانستم پول جور کنم و منصرف شد ولی املاک به من رسید پول نداد و مبایعه نامه ننوشت و میگوید مغازه باید اجاره برود و هی امروز فردا میکند من فقط رسید واریزی کارت بکارت را دارم ممنون میشم راهنمایم کنید باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رسید می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
توجه داشته باشید اگر در قرارداد بیعانه به عنوان خسارت پشیمانی اعلام بشه کاری نمیشه کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قولنامه ای ننوشته باشید میتوانید دادخواست استرداد مبلغ اجاره بها را به استناد فسخ قرارداد شفاهی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید
و بعد دادخواست اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پیشنهاد می شود ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید و بعد از آن راه قانونی برای شما وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه برای مالک و املاکی بفرست تگر ندادند دادخواست بده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به توافقات شما دارداگر بیعانه به عنوان خسارت پشیمانی تعیین شده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پس گرفتن بیعانه بستگی به قصد و منظور طرفین برای دریافت آن دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تقاضای استرداد وجه مطرح کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام، در ابتدا برای ایشان اظهار نامه بفرستید،سپس اگر قولنامه ننوشتید می توانید تقاضای استرداد وجه بدید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید بر علیه مشاور املاک در دادگاه و یا اتحادیه مشاورین املاک طرح دعوی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه به استناد واریزی از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید بعد میتوانید از طریق اتحادیه اقدام نمایید

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

میتوانید اقدام قانونی نمايید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد پرینت واریز دادخواست مطالبه وجه دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید علاوه بر مراجعه به اتحادیه که معمولاً افاقه می نماید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت املاکی بدهید زیر و قراردادی در کار نبوده است