مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیعانه اجاره

باسلام و خسته نباشید،بنده بابت اجاره خانه ای 10میلیون تومن بیعانه دربنگاه به صاحب ملک پرداخت کردم.مبلغ پول پیش 55میلیون وماهی 2/5میلیون.
ولی صاحبخانه بعد از چند روز گفت بچه هام راضی نبودن منزل رو اجاره بدم و... با وساطت بنگاه و صحبت با بچه ها تا حدودی مشکل حل شد ولی میخواستم بقیه پول رو تحویل بدم دوباره بهانه آورد و اجازه نداد وسایل روببرم مجبورشدم خانه دیگری رواجاره کنم الانم یکماه گذشته ولی بیعانه رونمیده.
در ضمن یکی از پسرهاش ماشین رو طوری در حیاط پارک میکنه اصلاً نمیشد رفت و آمد کرد و کلاً از رفتن به اونجا منصرف شدم.
تکلیف ودیعه چی میشه لطفاً راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه وجه برای ایشان ارسال نمایید ، در صورت عدم نتیجه دادخواست مطالبه وجه دهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شوراي حل اختلاف اقدام نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا اظهارنامه سال کنید و بعد از آن دادخواست مطالبه وجه را به ثبت برسانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال نمائید و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید