مشاوره حقوقی رایگان - مجروح شدن در حین ماموریت

سلام من یه سرباز 8 ماه خدمتم در حین ماموریت جلب یک متهم ایشون مقاومت کردن و با سنگ به سر من ضربه زدنند سمت راست سرم کمی ورم و زخم عمیق و 13 بخیه برداشته شد و یکی از مهره های کمرم یا همون ستون فقرراتم دچار شکستی شد و پزشک قانونی برای من 3 ماه طول درمان نوشت. من مشمول جانبازی هستم?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر خیر
جهت اطمینان از اداره مربوطه پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمال کمیسیون شما را معلول حین خدمت تلقی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پیگیری نمایید و اصولا معلول حین خدمت محسوب خواهید شد ولی شما میتوانید اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از اداره مربوطه پیگیری نمایید