مشاوره حقوقی رایگان - توهین و افترا در حالت نعشگی با مواد روان گردان ها و مخدرها

باسلام. ایا صدای ضبط شده بواسطه توهین و افترا و بکاربردن جمله تخم حرام یا حرام زاده حکمش چیست ؟ درضمن خراشیدگی سق گلو چه میزان خسارت دیه را در بر دارد؟
وچنانچه ثابت شود فرد توهین گر از مواد روان گردان و مخدراستعمال نموده حکم قضایی ان چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توهین واستفاده از اافاظ رکیک تلقی وقابل محازات وتعقیب است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میزان صدمات توسط پزشکی قانونی تعیین می‌شوند استفاده از الفاظ رکیک توهین تلقی و مجازات دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله الفاظ زشت توهین هست و قابل شکایت و پیگیری و دیه را هم پزشکی قانونی تعیین میکند و در اجرای احکام محاسبه میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات توهین به اشخاص عادی جزای نقدی است.
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجازات آن 80 ضربه شلاق است یه نیز برای شما در نظر گرفته می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همگی جزم بوده و قابل پیگیری است و میزان مطالبه دیه نیز بسته به نظریه پزشکی قانونی تعیین میشود