مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

با عرض سلام خدمت وکلای محترم. زمین کشاورزی مشاعی 25 سال در تصرفم بوده که شرکا اقرار و اعتراف به بی حقی نسبت زمین و اقرار به پرداخت مخارج توسط اینجانب برای احیای زمین داشته اند. آیا الان با گذشت زمان میتوانند تقاضای اجرت المثل نسبت به زمین مذکور داشته باشند؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بستگی دارد این اقرار به بی حقی کجا و چگونه انجام شده باشد اگر ضمن سند رسمی یا در دادگاه باشد قابل استناد است.