مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شخص داور

با عرض سلام
موسسه داوری در باره اختلاف ملکی که با شخصی داشتم بدون توجه به مفاد قرارداد فقط با دو شاهدی که اورده بود طرف مقابل رای به نفع طرف مقابل صادر کرد و بنده توانستم در دادگاه رای داوری را ابطال کنم
لطفا بفرمایید ایا میتوانم از شخص داور شکایت کنم بخاطر اینکه بدون توجه به مفاد قرارداد حکم صادر کرده و باید کجا شکایت کنم . ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت از داور نتیجه ای نخواهد داشت،
خیلی از قضات آرائی صادر می کنند که در دادگاه تجدیدنظر نقض میشه و اگر رای قاضی و یا داور اشتباه باشه و شخص حق شکایت داشته باشه در این صورت هیچکسی حاضر با قضاوت و داوری نیست.
شما همینکه از طریق دادگاه رای داوری را نقض کرده اید خدارو شکر کنید.