مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کلیه حسابهای بانکی

با سلام
من طی تخلیه منزل رهنی چکی بین بانکی از صاحبخانه دریافت کردم و به حساب خودم در بانک ملت خوابوندم. عصر همون روز پیامک برگشت چک برام اومد و فردای اون روز که جمعه بود چندتا از حسابام مسدود شدن. و در بعضی از پیامکهای مسدودی عنوان: «سپرده شماره ....... به دستور مراجع ذیصلاح/اشخاص ذی سمت به دستور دادسراي ويژه جرايم اقتصادي تهران – مرکز کاشف داخلي 1205-1206-1208 مسدود گردید.»
اومده. و مجدداً روز بعد چندتا حساب دیگه مسدود شد. الان من نمیدونم دلیل این مسدودی چیه. به دادسرای جرایم اقتصادی هم مراجعه کردم گفتند که سایت eers.ir مراجعه کنم و مدارک ارایه کنم ولی این سایت میگه پرونده ای با مشخصات فوق پیدا نشد.
تکلیف چیه و چکار باید کرد.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دلایل متعددی می تواند داشته باشد، پول شویی، شرکت در سایت های شرط بندی و قمار و...... باید از بانک شماره نامه مرجع توقیف کننده را بگیرید و پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چند روز صبر کنید بعد از چند روز می توانید وارد سایت شوید و اطلاعات خود را وارد کنید.
احتمالا پول مشکوک به حساب شما واریز شده است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دلایل متعددی می تواند داشته باشد، پول شویی، شرکت در سایت های شرط بندی و قمار و...... باید از بانک شماره نامه مرجع توقیف کننده را بگیرید و پیگیری نمایید.