مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام.
حسابهای بانکی بنده به یکباره همگی مسدود شده. از بانک پیام آمده حساب بانکی شما بر اساس دستور قضایی مسدود شده است. در سامانه eers پیگیری کنید و نه به جایی تماس بگیرید نه مراجعه کنید. وارد سامانه میشم کد ملی و شماره همراه وارد میکنم, میزند کاربر وجود ندارد. کلمه کاربری و رمز عبورم ندارم. چکار باید بکنم.؟ شماره همراه به نام خودم هست
در ضمن بدیهی مالیاتی ندارم. مالیات امسالم هم قسط بندی کردم و در حال پرداخت هستم. پول زیادم وارد حسابم نشده به یک دفعه. ترکنش مبلغ بالایی نداشتم.تهران هم نیستم. ارز دیجیتال خرید فروش نمیکردم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در سایت های شرط بندی اقدامی داشته اید مربوط به ان می باشد حضوری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حسابهای شما بخاطر تراکنش های مشکوک مسدود شده است که احتمالا به کار خرید و فروش ارز دیجیتال و... مشغول هستید.
چند روز صبر کنید از طریق سایت مذکور می توانید اطلاعات خود را وارد کنید و از طرفی می توانید از طریق بانک مرکزی پیگیری کنید.