مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

با سلام
تمام حساب بانکی بنده مسدود شده دلیل انسداد را بانک گفته واکنش سریع
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سایت eers.ir پیگیری کنید.
مدتی باید صبر کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا برای شرط بندی بود بهتر است از طریق سایت کاشف پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم از دو حال احتمالاً خارج نیست حالت اول یا شما درون حسابتون پول های زیادی واریز شده که باید در سایت errs و یا وارد سایت های شرط بندی شده اید که در این صورت باید به داستانی مراجعه نمایید در هر صورت موضوع آن باید کارشناسی شود می توانید تماس بگیرید و موضوع را شرح دهید ثبت نام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بانک مرکزی و دادستانی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر درون حسابتون پول های زیادی واریز شده باید در سایت errs اطلاعات خود را در کنی یا وارد سایت های شرط بندی شده که به دادستانی مراجعه کنید