مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. وکلای محترم. نفقه زندانی دارد یا نه باتشکر از شما جلسه رسیدگی واسه نفقه چند جلسه می ذارند هم جلسه اول رای میدن یا دو یا 3 جلسه باید بری راهنمایی کنید باتشکر ازشما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه شکایت کیفری باشد یا حقوقی پاسخ متفاوت خواهد بود . در صورت نیاز به توضیح بیشتر می توانید تماس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

شکایت کیفری باشد یا حقوقی پاسخ متفاوت خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک جلسه برگزار میشه و بعد کارشناس تعیین میشه و سپس کارشناس با طرفین تماس میگیره بعد اظهارنظر می‌کنه و شورا طبق نظر کارشناس حکم به پرداخت نفقه صادر می‌کنه و بعد از صدور حکم قطعی زوجه می تواند اجرائیه بگیرد و اموال زوج را توقیف کند و اگر زوج اموالی نداشته باشد و جهت نفقه معوق دا‌دخواست اعسار نداده باشد زوجه می تواند حکم جلب بگیرد.