مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام نفقه زندانی دارد یا نه با تشکر از شما وکلای محترم

پاسخ ها :

یک وکیل

بله ترک نفقه کیفری در صورت شرایط لازم حبس دارد

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام اگر منطورتان نفقه زن بر مرد زندانی تعلق می گیرد بله قانون فرقی در زندانی یا آزاد بودن مرد نگذاشته نفقه باید پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوج به پرداخت نفقه محکوم شود در صورتی که دادخواست اعسار ندهد و نسبت به پرداخت آن اقدام نکند زوجه می تواند حکم جلب بگیرد.
از طرفی اگر بعد از صدور حکم نفقه و صدور اجرائیه نفقه زوجه پرداخت نشود می تواند دادخواست طلاق بدهد .