مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تعدیل و توقف اجرای حکم

سلام
بنده از کسی بابت طلب 350 میلیون تومانی شکایت کردم. نهایتا ایشان به پرداخت اصل مبلغ بدهی، هزینه دادرسی و تأخیر تادیه جمعا به مبلغ 600 میلیون تومان محکوم شدند. متاسفانه علی رغم قراردادی که ایشان به دارائی خود اقرار کتبی کرده بودند دادگاه با اعسارشان موافقت و به پرداخت 80 میلیون پیش پرداخت و ماهیانه 20 میلیون تومان محکوم کرد و دادگاه تجدید نظر مبلغ ماهیانه را به 15 تومان کاهش داد.
ایشان پس از پرداخت پیش قسط و دو قسط اول، درخواست تعدیل داده و چند قسط تاکنون پرداخت نکرده. متاسفانه دادگاه اجرای احکام از صدور حکم جلب خودداری کرده و اعلام میدارد که منتظر جواب نهائی دادگاه تعدیل است و چنانچه با تعدیل موافقت گردد موضوع عطف به ماسبق شده، و بابت اقساط این چند ماه نه تنها مبلغ جدید ملاک نخواهد بود بلکه مبلغی پرداخت نخواهد شد و ادامه اقساط از تاریخ قطعیت حکم تعدیل پرداخت خواهد گردید.
آیا این کار قانونی است و بنده باید برای احقاق حقم چه کار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متاسفانه حقیقت دارد