مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت هزینه خرید مزار (قبر)

عرض سلام. مادر بنده 20 سال پیش قبری با قیمت 150 هزار تومان خریداری نموده و الان که مرحوم شده سازمان اوقاف گفت که نصف مبلغ به نرخ جدید رو دوباره باید پرداخت کنیم. به عبارتی مجددا 10 میلیون تومان واریز کردیم نظر به اینکه قبر در حدو بیست سال پیش خریداری شده و فیش در دست داریم آیا درخواست اوقاف مبنی بر پرداخت 10 میلیون تومان یعنی نصف مبلغ قبر جدید قانونی است، اگر غیر قانونی است می توانیم از طریق دیوان شکایت کنیم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا مال وقفی قابل خرید و فروش نیست احتمالا اجاره بها پرداخت کرده اید . در هر حال مدارک شما باید بررسی شود تا پاسخ مناسبی به شما ارائه گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

مال وقفی قابل خرید و فروش نیست احتمالا اجاره بها پرداخت کرده اید