مشاوره حقوقی رایگان - سازمان هرمی کیونت یا گلد کویست

با سلام و درود
من 2 ماه پیش به اسرار یکی از دوستان سربازی ک ادعا داشت ک در شرکت ... مشغول به کار است با من تمام گرفت و به من گفت شرکت جذب نیرو میخاد اگ دوس داری بیا اینجا کار کن منم از همه جا بیخبر گفتم باشه یه فرم الکی از پشت گوشی خوند و من جواب دادم بعد از 1 هفته با من تماس گرفته شد که شما قبول شدین و برای دوره کار با دستگاه باید به تهران بیاین منم راه افتادم رفتم دور رباط کریم منتظر بودم گفتن بیا پرند رفتم بلاخره کار واس من باز کردن ک بازار یابی نت ورک اینجور چیزا
و گفتن واس این ک اتاق کارت تو کمپانی باز شه باید یه خرید 3200 دلاری که میشد 100 ملیون بکنی منم حرفاشنو باور کردم و این کارو انجام دادم بعد از چند روز دوستم با من تمام گرفت و گفت ک تو این شرکت هرمی اینا نری اینا کلاهبردان منم دیدم راست میگه و یجوری اومدم بیرون

و الان میخام بدونم چطوری پولی که دادم پس بگیرم ادرس دفتر و همه اون ادمارو دارم میتونم شکایت کنم. مدرک دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می توانید علیه دوست تان و شرکت مربوطه شکایت نمایید اگر شرکت هرمی باشد قابل رسیدگی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر شرکت هرمی باشد قابل رسیدگی است شکایت خود را ثبت کنید