مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سلام. بنده در نیمه دوم سال 93با یه نفر آشنا شدم در کلاسهای طلا سازی که ایشان ادعا میکرد مغازه و ابزار دارد ولی طلا برای ساخت ندارد من مبلغ پنجاه میلیون تومان خورد خورد به مدت سه ماه به ایشان پرداخت کردم هم از طریق عابر بانک هم یه آپارتمان فروختم که چکها در وجه من صادر شده بود دادم به ایشان برده بانک وصول کرده و هیچ قراردادیم با هم نداشتیم فقط رفاقتی رفتیم جلو فقط لفظی بوده که هر وقت پول لازم داشتم طلامو بفروشه بردارم پولمو. به مدت سه سال ادامه دادیم و مبلغ شصت میلیون الی هفتاد میلون اجرت کار کردیم که مبلغ بیست میلیون به من پرداخت شده. و در این مدت هم مبلغ بیست میلون تومان من طلا از کارگاه کشیدم بیرون لازم داشتم فروختیم و هم برا عیال یا بچم بردم و تا بحال اصلا یه برگ پرینت حساب هم از بازار برا من نیاورده که از حسابم سر در بیارم. ولی خودم حساب طلایمو دارم که چقدر فروخته شده یا برا خونه برده شده حالا بعد از سه سال اومدیم سر حساب کتاب این آقا سر حساب کتاب نمیاد به بهانه های مختلف که میخواد دارایی رو پرداخت کنه حسابا رو جمع کنه داره منو دور میده الان نه ماهه که دورم میزنه و تلفنی هم میگه شما بدهکارم هستین به من من طلا در سال 93 گرمی 95000 تومان بوده پول دادم خریده الان که شده 130000میگه استفاده طلا مال منه شما پول دادی پولتو میبری ده میلون طلا بالا رفته میگم بیا نصف کنیم رازی نمیشه تازه تهمت دزدی در کارگاه رو هم به من زده از یه طرف بدهکارم منو در اورده که هنوز با من ننشسته حساب کتاب کنیم. کلا از روز اول شراکت کلیدهای مغازه و طلا دست خودش بوده من اصلا کلید نداشتم که وارد کارگاه یا در صندوق برم. قرار ما هم این بود از اول که طلا خریدم اگه دود شد طلا کسر آوردیم اون بده اگه بالا رفت طلا استفادش مال من باشه ولی من گفتم استفاده و زرر ش با هم فراموش کرده زده زیر حرفش خاک مغازه رو هم خودش برده سوزونده بدون اطلاع من طلاشو در آورده حالا میگه کسر آوردم طلا نیست. مغازه رو هم پدرش اجاره کرده بوده به من دروغ گفته که خودش اجاره کرده حالا باباهه اومده میگه مغازه رو من اجاره کردم باید تقسیم به سه بشه درآمد من اصلا باباشو تو این مدت ندیده بودم و برخوردی هم نداشتم باهاش. اجاره رو هم ما دو نفر خودمون از درآمد پرداخت میکردیم میخواستم راهنماییم کنین چجوری جلو برم که به پولم برسم و یه وکیل خوب میخواستم که از کارحساب کتاب طلایی و خاک بتونه سر در بیاره ممنون که وقت گذاشتین

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال همانطوری که بطور رفاقتی و شفاهی و بدون تنظیم و انعقاد قرارداد کتبی شراکت با طرفتان وارد شراکت و همکاری شدید همینطوری (بدون هیچگونه سند و مدرک محکمه پسندی) و شفاهی هم با میانجیگری معتمدان محلی غائله خود را خاتمه و فیصله دهید . دعوی شما به دلایل فقدان سند و مدرک محکمه پسند و یا فقد سایر ادله اثبات دعوی ، ارزش حقوقی طرح شدن در مراجع قضایی را ندارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام بدون داشتن مدرک طرح دعوی تنها برای شما هزینه بدون بازگشت دارد.... .