مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

باسلام بنده زوجه بعد از یکسال زندگی مشترک و دادخواست طلاق پدرشوهرم بابت طلاجات شکایت کردن که طلاهای دوران عقد که بهم هدیه دادن امانت بوده در دادگاه اول رای به نفع بنده صادر شده و قاضی گفته که امانت بودن طلاجات خلاف عرف و شرع و کاملا ایشان را بی حق خواندن ولی دوباره پدرشوهرم تجدید نظر خواستن و گفتن شاهد دارم که طلاجات امانت بوده درصورتی که سرعقد هیچکدام از شاهدان حضور نداشتن من طلاهارو فروختم و شاهد دارم در دادگاه تجدید نظر استماع شاهد خواستن آیا میتونن طلاجات را پس بگیرن ؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما هم شهودی ببرید که شهادت بدهند که طلاها در مراسم عقد و به هدیه داده شده و نه امانت و اکنون طلاها فروخته شده و وجود ندارد