مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی در سال 1401

باسلام شوهرم از خدمات قضایی دادخواست طلاق توافقی داد 45 روز از سمت بهزيستي رفتیم مشاوره 5 جلسه رفتیم کلا و گفت میزنن عدم سازش و الان بعد از این گفتند پرونده اتون رو میفرستیم خدمات قضایی برید اونجا نوبت دادگاه بگیرید برای آزمایش خون و بقیه کار ها
من تمام حق و حقوق مثل مهریه و ... میبخشم فقط قرار شد هر کی جهزیه خودشو ببره حتی پسر 7 ساله ام میخوام بدم ببره فقط میخوام بدونم چقدر زمان میبره که تموم شه و جدا شیم یکی از شهرستان های کوچک هستیم

پاسخ ها :

مدت زمان طلاق توافقی طلاق توافقی طلاق