مشاوره حقوقی رایگان - فرزند پسر معلول

پسرم به بیماری اسکیزوفرنی و معلول شدید و کارت معلولیت شدیددر بهزیستی و پرونده دارد . دارد پدرش نظامی بازنشسته و در قید حیات است این بیماری از سن بالای بیست سال به مرور بروز کردآیا با وجودی که مدارک زیر بیست سال موجود نداره میشه تحت تکفل پدرش بشه کمیسیون پزشکی هم معلولیت شدید را تایید کرده لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام واقعا متوجه سوالتون نشدم لطفا با توضیح مناسب مجددا سوال را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر می تواند تحت تکفل پدرش باشد و بعد از فوت از مستمری پدرش استفاده کند.