مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی از همسایه برا نم دادن حمام و آشپزخونه

باسلام شکایت همسایه طبقه دوم بخاطر نم دادن آشپزخانه کردم هنوز ابلاغ نیومده خانه را بنگاه گذاشته ورفته شهرستان به خاطر اینکه خسارت ندهد درست نکند اگه خونه بفروش برسد من خسارت را از کی بگیرم

پاسخ ها :

شکایت از همسایه بابت نم دیوار مطالبه خسارت نشتی آب در آپارتمان