مشاوره حقوقی رایگان - نم دیوار از چاه فاضلاب همسایه

ما در منطقه ای هستیم که چاه میکنن برای فاضلاب . چاه همسایه به دیوار منزل ما که در زیرزمین هست نم زیادی داده . حتی با تخلیه چاه هم نم پا برجاست . میخوام شکایت کنم که چاه کلا پر بشه و چند متر اون طرف تر حفر کنن. به مشاوره شما نیاز دارم که چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام ابتدا باید کارشناس علت و میزان خسارت را مشخص کند و شما بر اساس ادله موجود دادخواست مطالبه خسارت تقدیم کنید