مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن مریضی

سلام من داداشم یک ماه میشه عقد کرده و نامزدش بیست روزبعد از عقدش تازه بهش گفته سرطان داره وداداشم یک کارگر نمیتونه از هزینه هاش بر بیاد ومیخواد جدا بشه ولی اونامیگن صبر کن تا یک سال تاشیمی درمانیش تموم بشه بعد مهریه رو هم باید بدی آیا بهش تعلق میگیره ممنون میشم راهنمایمون کنید ما چیکار کنیم صبر کنیم یانه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر درعقد صفتی شرط شده باشد یاقبل از عقد درباره شرطی صحبت شده باشد وعقد متبانیا برآن شرط جاری شده باشد وبعدازعقد احراز شود که مشروط علیه شرط ذکر شده را ندارد مشروط له یعنی کسی که شرط بنفعش نوشته شده است می تواند عقد ازدواج را فسخ کند واگر عقدازدواج بعلتی قبل از نزدیکی فسخ شود مهریه به زن تعلق نمی گیرد شرط سلامت بودن زوجبن می تواند شرط عرفی قلمداد شود ودرصورت فقدان شرط سلامتی دادگاه هم حکم به فسخ ازدواج صادرکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله مهریه تعلق می گیرد .
هزینه های درمانی متعارف بر عهده زوج است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتان می تواند با ارسال اظهارنامه فسخ نکاح را اعلام کنه و سپس دا‌دخواست فسخ نکاح بده و در دادگاه اعلام کنه در زمان عقد بیماری خود را اعلام نکرده است و بعد از عقد و اخیرا موضوع را گفته است که در این صورت در صورت فسخ نکاح مهریه نیز تعلق نمی گیرد.
توجه داشته باشید که برادرتون باید در اولین فرصت باید فسخ نکاح را اعلام کنه و سپس دا‌دخواست بده