مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری

با سلام
این دادخواست به کمک دوستم کارآموز وکالت تنظیم کردم توروخدا میخواستم ببینم با توجه به تاریخ های که نوشتم و دلایلی که آوردیم نتیجه میده‌ که من هزینه دادرسی بدم؟
احتراماً اینجانب ... به استناد سند ازدواج شماره .... مورخه 10/6/96 در دفترخانه شماره 10 شهرستان سنندج با آقای .... با میزان مهریه 1000 سکه تمام بهار آزادی طرح جدید عقد ازدواج دائم منعقد نموده ایم. با بهم خوردن روابط بین طرفین اینجانب در تاریخ 26/02/97 اقدام به مطالبه مهریه از طریق مراجع قانونی و قضایی نمودم، در نهایت شعبه سوم دادگاه عمومی حقوقی شهرستان سنندج به موجب دادنامه شماره ... مورخه 29/11/97 در پرونده کلاسه ... حکم به محکومیت خوانده ردیف اول به پرداخت تعداد 1000 سکه تمام بهار آزادی در حق اینجانب صادر نموده است، پیرو صدور برگه اجرائیه پرونده جهت اجرای حکم به شعبه دوم اجرای احکام دادگستری شهرستان سنندج ارسال گردیده است.
محکوم علیه در تاریخ 09/02/97 در دفترخانه شماره 2 شهرستان میاندوآب اقدام به تنظیم دو سند تحت عناوین (تفویض وکالت و رضایت نامه غیر مالی) جهت انتقال دارایی های خود نموده است که مطابق آن 1. یک قطعه زمین به مقدار 190 سهم از 1900 سهم از اراضی تحت اختیار شهرداری یا از اراضی مورد مصالحه با کاربری باغ ویلا- باغ مسکونی از پلاک ثبتی شماره... و ... فرعی از 17 اصلی واقع در بخش 9 به نشانی حد شرقی جاده زرنق (به موجب تفویض وکالت) و 2. ده سهم از تعاونی کارکنان پشتیبانی نیروهای مسلح، پشتیبانی منطقه تهران از پروژه پردیس ساری (به موجب رضایت نامه غیر رسمی) به خوانده ردیف دوم (مادرشان) منتقل نموده است و در لایحه دفاعیه تقدیمی به شعبه سوم دادگاه خانواده سنندج که کپی مصدق آن پیوست می باشد اقرار به انتقال دارایی های ذکر شده به خوانده ردیف دوم نموده است.
حال باتوجه به اینکه سهام و زمین ذکر شده در زمان مناقشه بین طرفین از سوی خوانده ردیف اول به خوانده ردیف دوم واگذار شده است و با عنایت به اینکه ملاک در معامله صوری و به قصد فرار از دین اطلاع و یا حتی احتمال مدیون از مطالبه دین توسط دائن و اجتناب از پرداخت آن می باشد و در انتقالات بین خواندگان دلیلی بر رد و بدل شدن وجه ارائه نشده است و با وصف مدیون بودن خوانده ردیف اول مشارالیه می تواند اموال خود را بدین نحو به سایرین منتقل نماید و با توجه به رابطه نسبی بین خواندگان واستفاده از ملاک ماده 65قانون مدنی و همچنین از اوضاع و احوال حاکم بر قضیه و اینکه در اکثر موارد مطالبه مهریه از سوی زوجه، موخر بر وقوع اختلاف و درگیری بین زوجین می باشد که احتمال مطالبه مهریه از سوی بنده متصور بوده، لذا تقاضای صدور حکم مبنی بر بطلان و بی اعتباری اسناد تنظیم شده به لحاظ صوری و به قصد فرار از دین بودن انتقالات موصوف و استرداد و تسلیم اموال انتقال داده شده در قبال مبلغ محکوم به (که خارج از مستثنیات دین می باشد) در حق اینجانب و همچنین جبران کلیه خسارات و هزینه دادرسی مستنداً به ماده 218 قانون مدنی و مواد 198 و 519 قانون آیین دادرسی مدنی مورد تقاضاست. با تشکر و تجدید احترام

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
درود بر دوست شما
دادخواست خود را جهت احقاق حق خویش تقدیم کنید