مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

سلام خسته نباشید. من یه سوال درمورد قانون های اپارتمان نشینی داشتم اپارتمان ما سه طبقه هست و من طبقه سوم ساکن هستم و حالا سقف من از پشت بام رطوبت داده بخاطر ایراد دار بودن ایزوگام پشت بام حالا همسایه ها موافقت کردن که هزینه تعمیر ایزوگام رو پرداخت کنن ایا من میتونم هزینه داخل منزلم رو که خسارت به سقف زده شده رو ازشون بگیرم یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخاطر سهل انگاری خودتان باشد خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید ایا خسارت داخل منزل ناشی از همین مورد بود یا خیر؟با کارشناسی تامین دلیل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما قبلاً تذکر داده بودید که ایزوگام مشکل دارد و آنها با شما همکاری نکرده باشند بله قابل مطالبه هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خودتان تقصیری در این امر نداشته اید بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما ابتدا باید کارشناسی شود با بله و خیر پاسخ آن قاطعانه نخواهد بود