مشاوره حقوقی رایگان - خسارت واحد از پشت بام مشاع

سلام به دلیل مشکل ایزوگام پشت بام، سقف واحد طبقه بالا دچار خسارت شده بود که با اعلام ایشان ظرف مدت یک هفته ایزوگام تعمیر گردید. اما به دلیل قرار گرفتن کمد واحد مذکور در محل نشت آب، اطلاع از این موضوع برای همسایه خسارت دیده با تاخیر بوده است ولذا علاوه بر تخریب بیشتر واحد، کمد نیز دچار خسارت شده است.
در چنین شرایطی جبران خسارت ناشی از عدم اطلاع رسانی به موقع، متوجه مشاعات می باشد؟ و بایستی کلیه واحدها سهمی در تامین هزینه خسارات داشته باشند؟ یا بدلیل تاخیر در مطلع شدن واحد و اطلاع رسانی به مدیریت، جبران خسارت کمد و سایر مسائل متوجه سایر واحدها نخواهد شد؟
متشکرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هزینه ایزوگام مالکین مسئول هستند نه کمد و...

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام بدلیل تعلل در اعلان نشتی اب خود صاحب کمد مسول خسارت است لکن سایر ساکنین موظف به پرداخت خسارت پشت بام مشاع هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه
به نظر برعهده مالک است