مشاوره حقوقی رایگان - برقراری بیمه‌ی درمان در دوره‌ی مرخصی بدون حقوق چه جوریه؟

مرخصی بدون حقوق گرفته‌ام؛ ولی می‌خوام بیمه‌ی درمانیم هم‌چنان برقرار باشه. باید حق بیمه‌ام رو به سازمان استخدام‌کننده پرداخت کنم یا به تأمین اجتماعی؟ و پرداختش چه جوریه؟ سپاس از راهنمایی‌تون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر ایت برای دریافت پاسخ کاملتر با شماره 1420 شماره تلفن گویا اطلاع رسانی تامین اجتماعی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به سوال شما حقوقی یا وکالتی و پرونده ای نمی باشد بلکه یک سوال درون سازمانی است بهتر است با تلفن 1420 که به صورت شبانه روز پاسخگوی هستند تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از مشاورین بیمه پرسش نمایید سوال حقوقی نمی باشد