مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سلام همسرم و برادرشون دو واحد کنار هم دارن که این 2آپارتمان بالای 5 دهنه مغازه قرار داره سند این ملک بصورت 3دانگی زده شده برای هر کدوم برادر همسرم فوت شد خانم ایشون به عنوان مهریه این خونه رو گرفت حالا امکانش هست این دو خونه سند جدا و تفکیکی بگیرن در ضمن سند ها عرصه و اعیان هست خانم برادر همسر من سند 3دونگ از کل زمین که 425 متر هست داره حالا میخواد تفکیک کنه ولی متراژ خونه ها برابر نیست حتی 3تا از 5مغازه ها زیر ملک ایشونه و2تا زیر خونه من آیا این ملک قابل تفکیک هست من که نمیخوام بفروشم تهدیدی برام هست

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کارشناس اداره ثبت بعد از کارشناسی تشخیص می دهد که ملک قابل افراز هست یا خیر . توجه داشته باشید تفکیک با افراز متفاوت است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از طریق اداره ثبت اسناد پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص موضوع با کارشناس اداره ثبت می باشد