مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس، الزام به تمکین، طلاق، نامزدی، مهریه عندالاستطاعه

با سلام و عرض ادب خدمت وکلا و مشاوران عزیز

شرابط بنده ؛ در دوران نامزدی (عقد دائم) هستیم ولیکن زیر یک سقف نرفته ایم،مهریه همسرم(زوجه باکره) تماما عند الاستطاعه است و بنده دارایی منقول و غیر منقولی ندارم ولیکن کارمند هستم،بنده حاضر به شروع زندگی با ایشان نیستم.

سوال بنده ؛
1.با توجه به اینکه ایشان حق حبس ندارد و بنده هم راضی به شروع زندگی با ایشان نیستم،آیا ایشان می تواند از طریق الزام به تهیه مسکن و در صورت عدم پذیرش بنده،تقاضای نفقه کند؟
2.با توجه به قصد بنده مبنی بر عدم شروع زندگی،می تواند به موجب بلاتکلیفی، اثبات عسر و حرج و تقاضای طلاق کند؟
3.اگر قرار بر پرداخت نفقه و مهریه باشد به چه صورت است؟ آیا از حقوق بنده بابت نفقه و مهریه همزمان کسر خواهد شد،یا کسر حقوق برای نفقه و پرداخت هرچند مدت یک سکه برای مهریه خواهد بود؟؟

پیشاپیش از مشاوره شما سروران سپاسگزارم.

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام به مجرد عقد نکاح شما میبایست نفقه همسرتان را پرداخت نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ سوال اول و دوم مثبت است وزن پاسخ سوال سوم نیز به اطلاع می رساند متناسب با درآمد شما میزان نفقه توسط کارشناس و نهایتاً دادگاه تعیین خارج کردید و این که مهریه به چه شکلی پرداخت شود نیز نقدی بود و در صورت درخواست تقسیط بنابر شرایط کاری جنابعالی دادگاه تعیین می نماید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بله هم می‌تواند دادخواست تامین مسکن بدهد هم طلاق و حرج هم حقوقتان را توقیف کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست تامین مسکن بدهد هم طلاق و حرج هم حقوقتان را توقیف کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه را شما فعلا باید ماهیانه پرداخت کنید و از طرفی اگر دادخواست الزام به تهیه مسکن دادن باید مسکن مناسب و در شأن زوجه تهیه کنید و اگر تهیه نکنید و یا نفقه زوجه را پرداخت نکنید زوجه می تواند دادخواست طلاق دهد.
زوجه می تواند بابت مهریه یک سوم حقوق شما را توقیف کند