مشاوره حقوقی رایگان - تریاک

سلام ما با همسایمون رابطه خیلی نزدیکی داریم شوهر زن همسایمون یه معامله میکنه راننده طرف از شهرستان میاد جنس که 30کیلو تریاک بوده رو برمیداره میبره.. تو راه میگیرنش با جنس .. راننده خونه ی صاحب جنس رو بلد نبوده اعتراف میکنه رو خونه همسایه ما که اومده دم در ازش گرفته حالا شوهر همسایمونم گرفتن... میخاسم ببینم چی باید بشه چی میشه

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

وقتی راننده اعتراف کردن که از ایشون جنس گرفتن دبگه دنبال چی میگردین؟؟؟ اتهام اصلی متوحه ایسون هست فروش و حمل و نگهداری مواد مخدر