مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر

راننده کامیون ها تاچند گرم تریاک می‌توانند برای مصرف شخصی حمل کنند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حتی یک گرم هم نمی‌تواند احتیاط کن راننده محترم و عزیز و دوست داشتنی

یک وکیل :

با سلام
بنا به تشخیص عرف خواهد بود و مجوزی در اینخصوص وجود ندارد مثلا نیم کیلو تریاک مشخصاً برای مصرف شخصی نیست.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

هیچ مجوزی جهت حمل ندارد حتی 1 گرم در صورت اثبات اعتیاد کارت هوشمند نیز مشکل می یابد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی حمل هرگونه و میزان مواد مخدر برای تمامی اشخاص جرم و قابل مجازات می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حمل مواد مخدر به هر میزانی که باشد جرم محسوب می شود و قابل مجازات است حتی اگر برای مصرف شخصی باشد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

صفر گرم مصرف و حمل مواد مخدر كلا جرم است
براي سلامت خود و خانواده سريعتر راننده محترم ترك نماييد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حمل هرگونه و میزان مواد مخدر برای تمامی اشخاص جرم و قابل مجازات می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مجوزی در خصوص حمل حتی به میزان مصرف شخصی نداریم

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

تا یک تن ...بستگی به میزان مصرفش داره !!آخه این چه سوالیه

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
هيچ مجوزي براي حمل هر نوع از مواد مخدر وجود ندارد. احتياط نماييد!