مشاوره حقوقی رایگان - مالیات سکه پیش فروش

سلام.
امروز بخشنامه ای از سوی سازمان امور مالیاتی ابلاغ شده که از کسانی که سال گذشته از پیش فروش سکه استفاده کردن مالیات پرداخت کنند.
همانطور که میدونید در قرارداد منعقده فی مابین چیزی از مالیات مطرح نشده بود و رقم پیش فروش قطعی اعلام شده است.
1- از لحاظ حقوقی این بخشنامه امکان این رو داره که عطف ماسبق بشه؟ اگر جواب خیر هست بر اساس چه ماده و قانونی؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن گرامی
اوّل. مالیات مذکور با استناد به ماده ٩٣ قانون مالیات های مستقیم توجیه شده اما با توجه به اینکه در برگه های پیش فروش «بدون مالیات» قید شده، اقدام مذبور وجاهت قانونی نداره و متأسفانه با این عمل دلالی سکه شغل رسمی به حساب میاد.
دوّم. شاید بشه از طریق دیوان عدالت اداری کاری کرد. البته شاید..
موفق باشید