مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمد

با سلام و وقت بخیر
چندی پیش من تصادفی داشتم که مقصر شناخته شدم و این ابلاغیه برام آمده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام علیکم
احتراما در خصوص اتهام خانم ……….مجرد ، شیعه،ایرانی،باسواد،فاقدسابقه محکومیت کیفری،ازاد به قید قرار التزام به حضور باتعیین وجه التزام دایر بر بی احتیاطی درامر رانندگی منجر به ایراد صدمه بدنی شبه عمدی موضوع شکایت خانم … واقای …ی باعنایت به جمیع اوراق و محتویات پرونده و تحقیقات معموله ومفاد گزارش مرجع انتظامی وگواهی پزشکی قانونی ونظریه افسرکاردان فنی تصادفات که مصون ازاعتراض بوده وافراد صریح ومقرون به واقع متهم دراین مرجع:بزه انتسابی به نامبرده محرزومسلم تشخیص ولذا مستندا به موارد14و17و448و449و549و569و709و714قانون مجازات اسلامی مصوب 1392وماده 717کتاب
تعزیرات ازقانون مجازات اسلامی مصوب1375وماده265ازقانون ایین دادرسی کیفی مصوب1392کیفر نامبرده مورد تقاضاست

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

کیفرخواست صادر شده و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال میشه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید