مشاوره حقوقی رایگان - حق آبرو زمین کشاورزی

سلام وقت بخیر
زمین کشاورزی به اندازه یک هکتار بعد فوت پدر به 7قسمت تقسیم ارث شده و به وراث داده شده است و هر کدام مستقل راه ورود به زمین خودرادارن وهرکدام چاه وکنتور برق کشاورزی مستقل دارن. و رودخانه ای در مجاورت زمین موجود میباشد که در زمان موجود بودن آب در رودخانه از آن استفاده می‌کنند
آیا چون این زمین ها قبل تقسیم یک پارچه بوده است ویک زمین بوده است. الان بابودن رودخانه وچاه آب مستقل. زمین های پاین دستی حق آب گرفتن از زمین های بالادستی را دارن .یا با تقسیم شدن زمین این حق سلب میشود
لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

حق آب زمین کشاورزی حق آب