مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک کشاورزی

سلام عرض ادب. طبق توافق فقط شفاهی فی مابین وارثین از جمله پدر بنده و یکی از خواهرزاده ها (پسرعمه خودم) چند قطعه زمین کشاورزی برای مدت یک سال برای کشت و کار به ایشان واگذار شد ولی او زمین رو به نفر سوم واگذار کرده و پول هر ساعت آب را پایین تر از نرخ منطقه پرداخت کرده است. آیا امکان طرح شکایت از ایشان را داریم با چه موضوع دادخواستی؟ ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عقد مضارعه بنا به توافق طرفین انجام گرفته لذا طرفین ملزم به حسن اجرای شروط ضمن عقد هستند و در صورت تخلف فسخ متصور است