مشاوره حقوقی رایگان - حق آب زمین کشاورزی

سلام زمینی به مساحت 24هکتار بدون سند دارم فقط یک قرار داد آب مربوط به 1401 موجود است
زمینها از جمله زمین ما دست پدر بزرگم بوده وبه همه انها ابرسانی میکرده بعد از فوت پدر بزرگم وتقسیم زمینها ما به مدت طولانی زمین خود را کشت نکردیم و جوی اب ان را از بین بردن وحالا میگن حق ابی از ما ندارید چگونه میتوانم طالب حق خود باشم موضوع فامیلیست و کسی بر وجود قبلی این جوی شهادت نمیدهد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید ابتدا یک اظهارنامه ارسال ماهی سپس دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اثبات مالکیت اگر مد نظر شماست می‌بایست دلایل و مستندات داشته باشید سابقه استعلام شهادت شهود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می‌توانید ابتدا یک اظهارنامه ارسال ماهی سپس دادخواست بدهید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

با طرح دادخواست اثبات حق انتفاع در حق آبه با شهادت شهود بکنید نتیجه میگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اظهارنامه ارسال کنید و خواسته خود را به شکل رسمی و قانونی ابلاغ کنید اگر اظهارنامه نتیجه‌ای نداد دادخواست به خواسته اثبات حق انتفاع مربوط به حقابه را به استناد شهادت شهود و سایر ادله در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و
دادگاه از مطلعین تحقیق باید کند ومورد کارشناسی قرار خواهد گرفت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه‌ای موضوع را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از اداره آب منطقه موضوع را پیگیری کنید