مشاوره حقوقی رایگان - توضیحات شناسنامه

سلام و ادب
توضحات شناسنامم نامفهومه میخواست ببینم این توضیحات مفهومش چیست ممنون از راهنماییتان
با تشکر
توضیحات شناسنامه : طبق درخواست ...-1365/08/22 حوزه تعویض اهواز بجای گواهی ولادت مستعمل صادر شد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گواهی ولادت شما قدیمی شده بنابراین در قسمت توضیحات قید شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که گواهی ولادت صادر شده است اینو باید مراجعه بکنید چون وقتی که طفل به دنیا میاد در شناسنامه چیزی بابت این موضوع نمی نویسند مگر اینکه اتفاق غذایی روش افتاده باشه و به این دلیل رو درست کرده باشند تا مراجعه نکنید ثبت احوال متاسفانه نمیشه به صورت قاطعانه پاسخ داد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام توصیه دوستان را ملاک عمل خود قرار دهید