مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در ثبت شماره دفترخانه ازدواج و طلاق در شناسنامه جدید

سلام، خسته نباشید.
من و همسرم شناسنامه قدیمی داشتیم، اقدام کرده و شناسنامه جدید گرفتیم(کامپیوتری)
در حال حاضر که برای کاری به محضر مراجعه نمودیم متوجه شدیم که شماره دفترخانه ازدواج و طلاق در شناسنامه همسرم اشتباه درج شده است و محضر ایراد گرفت و گفت باید اصلاح شود.
لطفا بفرمایید آیا شناسنامه تعویض یا توضیح دار می شود؟
آیا در صورت توضیح دار شدن می توان با پرداخت هزینه شخصی، شناسنامه جدید با همان شماره سریال صادر گردد؟
فقط به خاطر اینکه از شناسنامه دارای توضیحات متنفرم.

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
پاسخ به این سوال در صلاحیت ثبت احوال محل است.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

در قسمت توضیحات نوشته میشود.
اخذ شناسنامه المثنی شرایط میخواهد که در این خصوص شامل نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید و شناسنامه تعویض خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی مدارک می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

روال قانونی اصلاح شناسنامه باید طی شود از طریق ثبت احوال اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از ثبت احوال پیگیری نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید