مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین کار

سلام . من ویزیتور پخش مواد غذایی بودم ک هرروز یه مسیر و شهری رو باید با ماشین خودم میرفتم . بعد از برگشت از کار وسط مسیر تصادف کردم و دوتا دستام شکستن . بیمه خسارت دستام رو داد . رفتم بازرسی اداره کار گفتم اگه از کارفرما شکایت کنم بهم خسارت میدن واسه ماشین و هزینه هام؟ گفتن دادگاه نظر ما رو میخواد و ما هم میگیم نه . حین کار نبود چون برگه ماموریت نداشتی . شرکت های پخش هم اصلا برگه ماموریت استفاده نمیکنن . در ضمن من هم فاکتور ثبت کردم اون روز و مشخصه . به نظرتون چیکار کنم ؟ حق با منه؟ اگه اداره کار نظرش مثبت نبود میتونم دیوان عالی شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت از کارفرما نتیجه ای نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق اداره کار اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دیوان عدالت پیگیری کنیم

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دیوان هم می‌توانید پیگیری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باتوجه به توضیحات شما خیر حین کار برگ ماموریت داشتین ممکن بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اداره کار صحیح گفته

اما حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام به نظر اینجانب شرکت پخش قصوری انجام نداده که مسبب پرداخت باشد