مشاوره حقوقی رایگان - احیا حقوق گذشته

سلام. اینجانب به علت تصادف در حین کار و تایید درصد آن از طرف ادار متبوع یک سری امتیازات به من تعلق می‌گرفته که امور اداری آنرا انجام نداده و بعد از چند سال مدرکی را دیدیم که دال بر ضایع شدن حقم بود. لذا شکایتی نوشتم ولی اداره متبوع بعلت گذاشت زمان و به استناد مقررات داخلی که امتیازات گذشته قابل احیا نیست. درخواست مرا رد کرده است. لذا الان چگونه میتوانم به استناد قانون حق ضایع شده خود را بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در قالب قاعده عام لاضرر و مسؤلیت مدنی قابل طرح دعوا است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود