مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین ماموریت با ماشین شخصی

سلام وقت همه دوستان بخیر
بنده داخل شرکت پخش موادغذایی کارمیکنم وقرارداد اداره کار،چندروز پیش به اجبار من را فرستادم شهر دیگر برای گرفتن پول از مشتری من رفتم و ولی هم مشتری نداد ودرحین برگشتن ظهر داخل گردنه باکامیون تصادف کردم و کامیون افتاد داخل دره و ماشین خودم هم داغون شد و پلیس من را مقصر حادثه کرد ولی خدارا شکرکسی آسیب ندید وخسارت ماشین کامیون خیلی میشه وبیمه من فقط 100میلیون به طرف میده ولایت ماشین خودم چیزی نمی‌ده
آیا من میتونم ازشرکت شکایت کنم و خسارت بگیرم برگه مآموریت هم دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. موارد بی احتیاطی شما در رانندگی و عدم رعایت مقررات راهنمایی ورانندگی، به شرکت ارتباطی ندارد.
البته ، ابعاد دیگر قابل بررسی است.
آیا شرکت شما را ملزم به این کرده که حتما با ماشین شخصی بروید یا می توانستید با اتوبوس یا وسیله نقلیه عمومی دیگر بروید .
آیادر حکم ماموریت بیان شده با ماشین شخصی ، ماموریت انجام شود.
و....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی خاص می توانید اقدام نمایید در غیر اینصورت متاسفانه خیر

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده پرداخت خسارت برعهده خودتان است.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورتیکه در برگه ی ماموریت استفاده از خودروی شخصی ذکر شده باشد قابل مطالبه است در غیر اینصورت خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
اگر شما ملزم به ماموریت با ماشین شخصی بودید میتوانید مطالبه خسارت کنید البته شرایطی دارد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. اگراعزام برای دریافت پول جز وظایف قراردادی شما نبوده است می توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شرکت وسیله ای و ذهاب در اختیار شما نگذاشته تحت شرایطی بله

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

سلام
احتیاج به بررسی قرارداد شما با شرکت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ این امکان مقدور است . به دلیل این که شما در راستای وظایفی که شرکت بر شما محول کرده بود بدون تقصیر از جانب شما حادثه رانندگی اتفاق افتاده است می توانید علیه شرکت شکایت کنید .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
تحت شرایطی امکان پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت حادثه در ان زمان بررسی شود و با کارشناسی بیچت.ان اظهارنظر دقیقی کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم کارشناس راهور نظر اصلی را می‌دهد و معمولا ملاک قرار میگیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای تعیین تعهدات حقوقی شرکت نسبت به شما، باید مفاد مربوط به قرارداد کاری میان شما و شرکت بررسی شود. در بسیاری از قراردادهای کاری، شرایطی برای تعیین خسارت پیش‌بینی شده است. همچنین در بعضی از قراردادها، شرایطی برای پرداخت خسارت به کارمند در صورت وقوع تصادف یا حوادث دیگر، درج شده است.

در صورتی که شرایطی برای پرداخت خسارت به شما در قرارداد کاری وجود داشته باشد، می‌توانید خسارت را درخواست کنید

در هر صورت، برای اینکه بتوانید به درستی ادعای خود را ثابت کنید، بهتر است که تمامی مدارک و مستندات مربوط به تصادف را نگه داری کنید، از جمله برگه ماموریت، گزارش پلیس و غیره. همچنین، با مشاوره یک وکیل، می‌توانید در این مورد پیشنهادات و راهکارهای بهتری دریافت کنید.