مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مهریه

باسلام
اگر طلاق برای سال 96 باشه و امسال تقاضای طلاق کنم محاسبه مهریه که به روز نوشته شده به نرخ امسال هست یا برای سال 96 محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما مبهم است . در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مهریه سکه باشد سکه در اختیار شما گذاشته می شود ارتباطی به قیمت ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به نرخ روز محاسبه می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تاکنون مهریه خود را دریافت ننموده اید و دادخواست طلاق داده ایید مهریه به نرخ روز محاسبه خواهد شد البته ارزش ریالی

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام چون اکثرا مهریه خانمها سکه است قیمت روز پرداخت سکه ملاک عمل خواهد بود