مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مهریه

باسلام پدر من مهر ماه 1400 فوت کردند که 5سال قبل ازدواج مجدد می‌کند که مهریه اون زن50 سکه بهار آزادی است الان همسرش درخواست مهریه داده میخواستم بدونم سکه ها به نرخ سال 1400 محاسبه میشود یا به تاریخ روز چون من خواهر و برادرم اون سال خواستیم مهریه رو بدهیم قبول نکرد الان سکه گرون شده رفته درخواست داده است.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نرخ روز محاسبه و پرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سکه ارتباطی به نرخ ندارد می‌بایست سکه پرداخت شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تنها در صورتی که تادیه را در پنج سال قبل اثبات نمایید میتوانید از آن استفاده کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در واقع حکم و اجرائیه در خصوص سکه ها صادر می شود نه قیمت آن اما اگر ارث باقی مانده ارزش کمتری از ماترک دارد شما موظف به پرداخت نیستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید سکه به ایشان بدهید نه وجه نقد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جون عین است به استرداد عین محکوم میشوی مگر به نرخ ریالی محاسبه شود که زمان فوت ملاکه

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با توجه به موضوع مهریه که سکه هست عین سکه موضوع مهریه خواهد بود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام عین سکه باید پرداخت شود نه وجه ان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به علت اینکه مهریه ، سکه است عین سکه باید پرداخت گردد