مشاوره حقوقی رایگان - بومی بودن

با سلام در آزمون کادر قوه قضائیه شرکت کردم ولی کد بومی بودن در سایت اعمال نشده است و نمره ام به جای اعمال با ضریب 1.4 با ضریب 1 اعمال شده است . میخواستم بپرسم میتونم با اعتراض به دیوان عدالت اداری نمره ی واقعی م رو محقق کنم ؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما بعد از اعلام نتایج از طریق خود قوه قضاییه به اعتراض خود را ثبت نمایید و در عدم پیگیری می توانید از طریق دیوان اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق خود قوه قضاییه به اعتراض خود را ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان و سپس دیوان پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا از طریق اعتراض به قوه پیگیری نمایید در صورت عدم نتیجه از طریق دیوان پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق خود قوه قضاییه اعتراض خود را ثبت نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ابتدا از طریق مرجع آزمون اعتراض کنید در صورتیکه مطلوب حاصل نشد از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید