مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به بومی بودن رقیب

با سلام
بنده در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی سال 1400 شرکت کردم و بعد از قبولی در مرحله اول رفتم مصاحبه و اونجا به تمام سوالات پاسخ دادم و بالاترین نمره رو نسبت به رقیب خود گرفتم، حالا جواب آزمون اومده و منو رد کردن علت رو از طریق دستگاه مربوطه جویا شدم متوجه شدم رقیبم که هم خودش و هم همسرش متولد استان دیگری هستن و در شهر من سکونت ندارن استشهادنامه صوری تهیه کردن ... از ثبت احوال استعلام گرفتم اصلا اون خانم سابقه 10 سال سکونت در شهرستان منو نداشته در صورتی که من متولد همین شهرستانم، لطفا راهنمایی کنید چگونه این موضوع رو پیگیری کنم؟ ضمن اینکه استشهادنامه ایشان ممهور به مهر کلانتری شهرستان ما نیست و شورای شهر امضا کرده. ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام،شما میتوانید اعتراض خود را از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان اخذ نمره بالا در مصاحبه توسط رقیب شما وجود دارد و در صورت اطمینان از نداشتن یکی از موارد بومی بودن دفترچه استخدامی شما می‌توانید با ارائه مدارک موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارائه مدارک موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید
بدیهی است نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما.....

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات حاکم سازمان مذکور ملاک عمل است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دعوی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از لحاظ قانون می توانید از طریق دیوان عدالت اداری در مورد این موضوع شکایت خود را به ثبت برسانید تا النهایه به حق و حقوق خویش نائل شوید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

به نحوه استخدام اعتراض نمایید و به دیوان عدالت اداری دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
اگر به بومی بودن رقیب اعتراض دارید، بهتر است ابتدا مدارک مورد نیاز را جمع آوری کرده و به دستگاه مربوطه ارائه دهید. شما می‌توانید با استفاده از مدارکی که ارائه کرده‌اید، اعتراض خود را به دستگاه مربوطه اعلام کنید و از آنها خواسته شود که به موضوع شکایت شما رسیدگی کنند.

در این مرحله، می‌توانید نامه‌ای به دستگاه مربوطه بنویسید و مدارک مورد نیاز را ضمیمه کنید. در نامه خود، بهتر است به شرح دلایل رد شدن شما در آزمون استخدامی و همچنین توضیح دادن دلایلی که شما به آنها اعتراض دارید، اشاره کنید. همچنین، بهتر است در نامه خود، از استدلال‌های قانونی استفاده کنید و به موضوعاتی مانند عدم تطابق مشخصات ثبت شده در استشهادنامه با مشخصات واقعی، نبودن سابقه سکونت در شهرستان و دیگر موارد مشابه اشاره کنید.

در نهایت چنانچه دستگاه مربوطه به اعتراض شما رسيدگی نکرد به دیوان عدالت اداری شکایت کنید...

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دیوان عدالت اداری اعتراض کنید همین چیز ها را بگویید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید