مشاوره حقوقی رایگان - برگه امین موقت

سلام ببخشید مزاحم شدم من برای دخترم شناسنامه نگرفتم الان 8سالشه بعد چون هیچ مدرکی از پدرش نداشتم گفتن باید امین موقت از دادگاه بگیرم الان دادگاه بهم داده من باید این برگه امین موقتو کجا ببرم باتشکر.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

جهت گرفتن شناسنامه باید اثبات نسب بدهید و سپس الزام اداره ثبت احوال به اخذ شناسنامه .درصورت همکاری میتوانید تماس حاصل فرمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، بایدبه بهزیستی محل خودتان مراجعه نماییدوازپیداشدن این بچه توسط شمادرخیابان رااعلام نمایید .موفق باشید