مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از واحدها در آپارتمان

سلام .
در بلوک ما مدیریت ساختمان دوره ای است 4 ماهه و با قرعه کشی مشخص می شود. متاسفانه یکی از همسایه ها که قبلا مالک زمین هم بوده حاضر به پذیرش مدیریت نیست . بقیه هم معترض هستند . الان هزینه آب و برق مشاعات با مشکل برخورده .
چطور با این همسایه خاطی برخورد کنیم . ایشان هیچ عذری برای عدم پذیرش ندارد.

ممنون از همکاری شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیریت را می تواند نپذیرد و اجباری در پذیرش مدیریت نیست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان میتواند مدیریت را نپذیرید ولی باید هزینه مشاعات را پرداختحند

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اجباری برای پذیرش مدیریت نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر الزامی در پذیرش مدیریت ساختمان وجود ندارد