مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام خدمت بزرگواران چند ماه پیش شکایتی ثبت کردم متهم پرونده برای شهر دیگه هستش اصلا در طول روند دادگاه نیومد و دادیار حکم جلب برای شهر متهم که در آمل هستش داد در صورتی که من در بابل به خاطر شغل همدیگه میبینیم شماره پلاک ماشین که باهاش میاد گرفتم آیا میشه لایحه بدم به دادیار بگم محل رفت آمدش با این شماره پلاک هست ماشین توقیف کنم یا روال دادگاه تمام بشه برای جلب تقاضا بدم هنوز مراحل قرار اعدادی نوشته

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادیار فعلا نمیتواند دستور توقیف خودروی او را بدهد با دستور جلب برو آمل دستگیرش کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این سوال چند بار مطرح شده و پاسخ خود را دریافت کرده اید