مشاوره حقوقی رایگان - ارث و وصیت

با عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم سایت
بنده پدرم به تازگی فوت شدن و چند سال قبل پدربزرگم فوت شدن در یک وصیت نامه دست نویس پدر بزرگم یک خونه رو به مادربزرگم واگذار کردن آبا ما از آن خانه ارث می‌بریم با توجه به آن که اسناد اصلی به نام پدر بزرگم هست.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر وصیت پدر بزرگ تا 1/3 اموالش بوده ، وصیت درست است. اما اگر بیشتر از 1/3 باشد ، مازاد بر آن درست نیست و شما از آن ارث می برید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر پدبزرگتان آن خانه را برای بعد از فوتش بنام مادر بزرگتان زده باشد تا یک سوم کل اموالش را میتواند برای بعد فوتش وصیت کند
اگر پدر بزرگتان در زمان حیات آن خانه را به مادر بزرگتان بخشیده (هبه) یا بعنوان فروش داده دیگر شما از آن خانه ارث نمیبرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وصیت تا یک سوم اموال نافذ است و نسبت به الباقی اگر ورثه قبول کنند نافذ است.
اگر پدر شما وصیت را قبول کرده باشد خونه به مادر بزرگ می رسد و مادر بزرگ مالک خونه حساب میشه و بعد از فوت وی شما ارث نمی برید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر وصیت پدر بزرگ تا 1/3 اموالش بوده ، وصیت درست است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا یک سوم این وصیت نافذ است و بیش از آن نیاز به رضایت شما خواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وصیت تا یک سوم اموال متوفی اگر بوده باشد اعتبار دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وصیت در صورتی که به صورت قانونی تنظیم شده باشد فقط تا یک سوم قابل قبول است شما نسبت به الباقی ارث می برید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اولا وصیت تا ثلث اموال صحیح است ثانیا باید دید وصیت را پدربزرگ با خط خودش نوشته یا دیگری .